Shendi Machinery

Quality First, Reputation First
  • indeks-bab
  • indeks-bab

Perusahaan bakal tansah sijine struktur optimalisasi, ningkataken mutu produk lan linuwih ing Panggonan pisanan lan ngleksanakake kabèh kontrol mesthi kualitas. Stabilitas sistem ndhukung lan ketat akses bagean lan standar pengawasan layang njamin kualitas produk lan fungsi ajeg apik, kang wis dikenali digunakake dening pelanggan loro ing ngarep lan luar negeri. Kita produk sing dièkspor Sout Asia markts, Rusia, Brazil, Australia, Nigeria lan 55 negara liyane lan wilayah. Kabeh barang wis mbuktekaken dening ISO9001 lan CE / EPA.

maca liyane

News & Events

menyang kita
maca liyane