China Siap-nyampur beton tanduran batching Produsen lan Supplier | Shendi

Mesin Shendi

Kualitas Pertama, Reputasi Pertama

Siap-mix tanduran beton batching

Short Description:

Product fitur nggunakake conveyor sabuk oblique, keluwesan tata ajang; unik siji-sumbu pindho meneng nyawiji, nyawiji efficiency, homogeneity apik; aduk mburi batang utama karo segel gas, ora perlu kanggo muter butter, nyimpen biaya, nyegah polusi beton; teknologi pangukuran tliti, kanggo nggedhekake kualitas beton. nggunakake produk Kanggo produksi lan sumber saka beton, proyèk konstruksi gedhe-ukuran utawa gedhe lan medium-ukuran beton ingkang siyap dipuntata kasunyatan produk komersial ...


Detail produk

Tags Product

Product fitur
Panggunaan conveyor sabuk oblique, keluwesan tata ajang; unik siji-sumbu pindho meneng nyawiji, nyawiji efficiency, homogeneity apik; aduk mburi batang utama karo segel gas, ora perlu kanggo muter butter, nyimpen biaya, nyegah polusi beton; Teknologi pangukuran tliti, kanggo nggedhekake kualitas beton.

Nggunakake produk
Kanggo produksi lan sumber saka beton, proyèk konstruksi gedhe-ukuran utawa gedhe lan medium-ukuran beton ingkang siyap dipuntata pabrik produk komersial.

Technical paramèter

model

HZS120FC

HZS180FC

HLS180FC

HLS240FC

produktivitas teori (m³ / h)

120

180

180

240

mixer

model

JS2000

JS3000

JS3000D

JS3000D

daya Drive (kW)

2X37

2X55

2X55

2X55

kapasitas discharge (L)

2

3

3

3

Max. agg. ukuran

(Gravel / Pebble mm)

60/80

60/80

60/80

60/80

ngebotake sawetara 

lan akurasi

Agg. kg

4X2000 ± 2%

4X3000 ± 2%

4X3000 ± 2%

4X3000 ± 2%

kg Cement

1000 ± 1%

1500 ± 1%

1500 ± 1%

1500 ± 1%

Flyash kg

400 ± 1%

600 ± 1%

600 ± 1%

600 ± 1%

Water kg

400 ± 1%

600 ± 1%

600 ± 1%

600 ± 1%

aditif kg

40 ± 1%

60 ± 1%

60 ± 1%

60 ± 1%

Total kW daya

198

270

360

380

dhuwur discharge m

4.2

4.2

4.2

4.2


  • Previous:
  • Next: