Shendi машини

Квалитет прво, угледот првиот
  • индексот за
  • индексот за

за нас

добредојден

Компанијата секогаш ќе се стави оптимизирање структура, подобрување на квалитетот на производите и сигурност на прво место и спроведување на целата контрола на квалитетот се разбира. Стабилноста на поддршка на системот и строг пристап делови и стандарди инспекција испорака обезбеди квалитетот на производот и функцијата постојано подобрување, која е широко признати од страна на клиентите и дома и во странство. Нашите производи се извезуваат во Sout markts Азија, Русија, Бразил, Австралија, Нигерија и други 55 земји и региони. Сите производи се докажува со ISO9001 и CE / ЕПА.

Прочитај повеќе
Прочитај повеќе