Кина готов бетон дозиране растенија производител и снабдувач | Shendi

Shendi машини

Квалитет прво, угледот првиот

Готов бетон дозиране растенија

Краток опис:

Функции на производот Користењето на дијагонална подвижна лента, флексибилноста на местото распоред; единствена еден-оската двојни завртка мешање, мешање на ефикасноста, хомогеност е добро; мешање на главната крајот вратило со печат гас, нема потреба да се игра путер, освен трошоците, да се спречи конкретни загадување; технологија прецизност на мерење, да се зголеми квалитетот на бетонот. употреба на производите за комерцијално производство и снабдување на бетон, градежни проекти големи или големи и средни бетонски префабрикувани производи фактот ...


детали за производот

Тагови производ

Функции на производот
Користењето на дијагонална подвижна лента, флексибилноста на местото распоред; единствена еден-оската двојни завртка мешање, мешање на ефикасноста, хомогеност е добро; мешање на главната крајот вратило со печат гас, нема потреба да се игра путер, освен трошоците, да се спречи конкретни загадување; Технологија прецизност на мерење, да се зголеми квалитетот на бетонот.

Користење на производот
за комерцијално производство и снабдување на бетон, градежни проекти големи или големи и средни бетонски префабрикувани производи фабрика.

Технички карактеристики

модел

HZS120FC

HZS180FC

HLS180FC

HLS240FC

Теоретски продуктивност (m³ / h)

120

180

180

240

миксер

модел

JS2000

JS3000

JS3000D

JS3000D

Возење моќност (kW)

2X37

2X55

2X55

2X55

Ослободување од капацитетот (L)

2

3

3

3

Макс. Agg. големина

(Чакал / камчеста mm)

60/80

60/80

60/80

60/80

Со тежина од опсег 

и точност

Agg. килограм

4X2000 ± 2%

4X3000 ± 2%

4X3000 ± 2%

4X3000 ± 2%

кг цемент

1000 ± 1%

1500 ± 1%

1500 ± 1%

1500 ± 1%

Flyash кг

400 ± 1%

600 ± 1%

600 ± 1%

600 ± 1%

вода кг

400 ± 1%

600 ± 1%

600 ± 1%

600 ± 1%

адитив кг

40 ± 1%

60 ± 1%

60 ± 1%

60 ± 1%

Вкупна моќност kW

198

270

360

380

height ослободување од m

4.2

4.2

4.2

4.2


  • Претходно:
  • Следно: