Shendi Makineri

Cilësia e parë, Vleresimi i parë
  • indeks-rreth
  • indeks-rreth

rreth nesh

i mirëpritur

Kompania gjithmonë do të vënë optimizmin strukturën, përmirësimin e cilësisë së produkteve dhe besueshmërinë në vendin e parë dhe të zbatojë të gjithë kontrollit të cilësisë kurs. Stabiliteti i sistemit mbështetës dhe pjesë të rreptë qasjen dhe standardet e inspektimit të ofrimit të garantuar cilësinë e produktit dhe funksionin e përmirësuar në mënyrë të qëndrueshme, e cila ka qenë e njohur gjerësisht nga konsumatorët si në shtëpi dhe jashtë vendit. Prodhimet tona janë të eksportohen në markts Sout Azi, Rusi, Brazil, Australi, Nigeria dhe 55 vende të tjera dhe rajone. Të gjitha prodhimet janë vërtetuar nga ISO9001 dhe CE / EPA.

Lexo më shumë
Lexo më shumë