Shendi mesin

Kualitas Kahiji, reputasi Kahiji
  • indéks-tentang
  • indéks-tentang

tentang Kami

wilujeung sumping

parusahaan bakal salawasna nempatkeun struktur optimizing, ngaronjatkeun kualitas produk jeung reliabilitas dina tempat munggaran sarta ngalaksanakeun sakabeh kontrol Tangtu kualitas. Kuatna sistem pendukung sarta ketat aksés bagian jeung standar pamariksaan pangiriman mastikeun kualitas produk jeung fungsi steadily ningkat, nu geus dipikawanoh lega ku para nasabah boh di imah jeung di mancanagara. produk urang nu diékspor ka Sout Asia markts, Rusia, Brazil, Australia, Nigeria sarta 55 nagara sejen tur kawasan. Sadaya produk anu dibuktikeun ku ISO9001 na CE / tépa.

maca deui

News & Kajadian

kana kami
  • Ijinan Shendi mesin Co., Ltd.
    Ijinan Shendi mesin Co., Ltd.
    20-02-05
    Ijinan Shendi mesin Co., Ltd. nawarkeun konsumén urang pangalaman intuitif jeung penampilan ...
  • pangropéa alat pompa beton
    pangropéa alat pompa beton
    19-12-24
    Pikeun alat-alat mékanis, lubrication pangropéa biasa mangrupakeun bagian diperlukeun dina gawe, concre ...
  • pompa beton pangaweruh teknis
    pompa beton pangaweruh teknis
    19-12-24
    Rupa pompa batu beton mortir mangrupa alat-alat otomatis pikeun conveying batu mortir semén rupa ...
maca deui

certifications

kaajenan