Cina Siap-mix beton pabrik batching Produsén na Supplier | Shendi

Shendi mesin

Kualitas Kahiji, reputasi Kahiji

Siap-campuran tutuwuhan beton batching

Pondok Description:

Produk ciri Pamakéan conveyor sabuk serong, anu kalenturan perenah tempat; unik single-sumbu ganda screw campur kode, Pergaulan efisiensi, uji homogénitas nya alus; aduk tungtung aci utama kalawan segel gas, teu kudu maén mentega, ngahemat waragad, nyegah polusi beton; téhnologi ukur precision, pikeun maksimalkeun pungsi kualitas beton. pamakéan produk Pikeun produksi jeung suplai tina beton, proyék pangwangunan ageung skala atawa badag tur sedeng-ukuran beton prefabricated kanyataan produk komérsial ...


jéntré produk

Tags produk

Produk ciri
Pamakéan conveyor sabuk serong, anu kalenturan perenah tempat; unik single-sumbu ganda screw campur kode, Pergaulan efisiensi, uji homogénitas nya alus; aduk tungtung aci utama kalawan segel gas, teu kudu maén mentega, ngahemat waragad, nyegah polusi beton; Téhnologi ukur precision, pikeun maksimalkeun pungsi kualitas beton.

Pamakéan produk
Pikeun produksi jeung suplai tina beton, proyék pangwangunan ageung skala atawa badag tur sedeng-ukuran beton prefabricated pabrik produk komérsial.

Teknis parameter

model

HZS120FC

HZS180FC

HLS180FC

HLS240FC

produktivitas Téori (m³ / h)

120

180

180

240

alat keur nyampur

model

JS2000

JS3000

JS3000D

JS3000D

kakuatan Girang (kW)

2X37

2X55

2X55

2X55

kapasitas ngurangan (L)

2

3

3

3

Max. agg. ukuran

(Gravel / karikil mm)

60/80

60/80

60/80

60/80

timbangan rentang 

jeung akurasi

Agg. kg

4X2000 ± 2%

4X3000 ± 2%

4X3000 ± 2%

4X3000 ± 2%

kg semén

1000 ± 1%

1500 ± 1%

1500 ± 1%

1500 ± 1%

Flyash kg

400 ± 1%

600 ± 1%

600 ± 1%

600 ± 1%

cai kg

400 ± 1%

600 ± 1%

600 ± 1%

600 ± 1%

aditif kg

40 ± 1%

60 ± 1%

60 ± 1%

60 ± 1%

Total kW kakuatan

198

270

360

380

jangkungna ngurangan m

4.2

4.2

4.2

4.2


  • Saméméhna:
  • Hareup: